ASAP minerale make-up

Make-up

ASAP Pure

Australia’s 1st cosmeceutical mineral makeup

Een bekroonde reeks cosmeceutische minerale make-up die de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten van de aarde combineert met de nieuwste ontwikkelingen in huidverzorgingstechnologie voor een stralende finish, een verbeterde gezondheid van de huid en bescherming tegen vervuiling.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

ASAP PURE is toonaangevend op het gebied van make-up innovatie en bevat actieve ingrediënten die onmiddellijke en langdurige voordelen voor de huid bieden.

HYALURONISCHE MICROSFEREN

Rimpel glad
In combinatie met de eigen natuurlijke vochtreserves van de huid. Hyaluronmicrosferen zwellen op en creëren volume om rimpels en fijne lijntjes de hele dag zichtbaar voller en gladder te maken, wat resulteert in een steviger ogende, gehydrateerde huid.

CHROMABRIGHT

Huid verhelderend.
Een actief ingrediënt dat de huid aanzienlijk verheldert, bescherming biedt tegen veroudering en vervuiling en helpt hyperpigmentatie onder controle te houden.

RODE KLAVER BLOEM

Een krachtig actief ingrediënt dat is ontworpen om de zichtbaarheid van poriën te verminderen en de huidtextuur te verfijnen, wat resulteert in een egalere, gezonder uitziende huid.

Waarom is ASAP puur?

ASAP pure is wetenschappelijk ontwikkeld om de huid te beschermen tegen versnelde veroudering, uitdroging, schadelijke UV-stralen, huidverouderende vervuiling en schade door vrije radicalen.

Anti-vervuiling

Biedt een ademende verdedigingsbarrière tegen de schadelijke effecten van huid verouderende vervuiling en milieuschade, om de gezondheid van de huid en een jonger uitziende huid te behouden.

Anti-veroudering

Antioxidanten en SPF beschermen tegen schade door vrije radicalen en UV-stralen, helpen de stevigheid van de huid te behouden en de zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering te verminderen.

Hydraterend

Hydraterende bestanddelen van de huid helpen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en uitdroging van de huid te verbeteren, wat zorgt voor een optimale vochtbalans en barrièrebescherming.

Perfectioneren

Licht reflecterende natuurlijke mineralen zorgen voor helderheid en uitstraling, terwijl klinisch bewezen actieve ingrediënten helpen om het uiterlijk van de huid te perfectioneren, wat resulteert in een natuurlijke, onberispelijke afwerking.